Любовен хороскоп за 2021


Тази година обещава да бъде много по-добра от предишната. Първо, ще има значително по-малко звездни събития през 2021 г., което не е никак лошо. Защото звездите, създавайки всякакви биополета и колебания за нас, образуват бури в личния ни живот. Най-важната новина е, че тази година ще има само четири затъмнения. За сравнение: през 2020 г. имаше шест затъмнения. По правило именно затъмненията пораждат сложни събития.

Има обаче една Лилит, която може да създаде проблеми на любовния фронт. Лилит се нарича още Черна Луна. Тя е тази, която контролира нашите страсти.

И по този повод следните зодии трябва да бъдат много внимателни: ТелецСкорпионВодолей и Лъв. Внимавайте с любовните връзки през първата половина на годината, тъй като всичко тайно ще стане ясно. През втората половина на годината Стрелец , Близнаци , Дева и Риби трябва да бъдат по-внимателни с тайните желания.

Ето и oще съвети за прогнози за всеки знак

Овен

Очаква Ви много приятен период от личния ви живот. Единственото нещо, на което си струва да се обърне внимание, е способността да бъдете в двойка. В крайна сметка Овенът е мощен и единствен знак, той е свикнал да прави всичко сам. Но тази година звездите препоръчват да се помни: една глава е добре, а две са още по-добре. Затова се научете да изграждате взаимоотношения и да намирате компромиси.

Телец

Тази година няма да бъде твърде натоварена по отношение на личния Ви живот. И не защото няма да има опции, а просто защото Телецът по принцип ще има много неща за вършене. Въпреки факта, че знакът обича плана и редовността, тази година звездите не обещават спокоен живот. За Телеца те са подготвили много шум и може да се окаже, че през 2021 г. просто няма достатъчно време за личен живот.

Близнаци

Първата половина на годината ще бъде особено добра за изграждането на силен и дългосрочен съюз. Но помнете, че ако не сте успели преди 18 юли, шансовете Ви да се срещнете с половинката си и да създадете успешен брак с нея спадат много рязко. През втората половина на годината имате шанс да бъдете измамени и да получите горчиво разочарование в любовта. Ето защо е по-добре да се възползвате максимално от определения период, особено през пролетта.

Рак

За Раците 2021 г. няма да бъде „нито риба, нито месо“. От една страна, липсата на глобален успех винаги означава, че не се очакват и глобални провали. Но от друга страна е малко обидно, когато любовният фронт е пуст. Подобно на Телеца, Раците ще трябва да почакат, звездите са подготвили за тях успех през 2022 година. Междувременно тази година дава възможност да се погрижите за себе си и да се подготвите за бъдещи любовни успехи.

Лъв

Вашата година ще бъде трудна, хаотична, наситена със събития и интересна. 2021 г. ще бъде годината на алтернатива за Лъвът. За тях звездите са подготвили избор в по-глобални моменти: да има дете или да направи пробив в кариерата си, да организира великолепна сватба или да инвестира в стартиране на проект. Бъдете подготвени за тези ситуации, защото няма шанс всичко това да Ви се случи накуп.

Дева

През следващата година звездите са Ви подготвили приятни изненади, особено в личния ви живот. Силно препоръчваме да не отказвате неочаквани оферти. Да, Девите обичат яснотата, плана и реда, но 2021 г. Ви насърчава да разчупите моделите. Ето защо, ако приятел предложи неочаквано да се откъснете някъде за уикенд или парти, тогава бъдете нащрек. През 2021 г. лудото любовно приключение може да намери Девата буквално с щракване на пръстите.

Везни

Можете да бъдете наречени фаворити на късмета тази година. Освен това успех Ви чака не само на личния фронт, но и във всички други аспекти на живота. Следователно, ако планирате брак, попълване на семейството и дори развод, това е Вашата година. Изглежда звездите казват: „Прави каквото искаш, аз ще те подкрепя“. Но, не забравяйте, че няма да е така завинаги, така че се възползвайте максимално от тази година.

Скорпион

Скорпионите могат да бъдат силно привлечени от тайнствени любовни връзки и интриги. Препоръчвам ви да бъдете внимателни. Не забравяйте, че през първата половина на годината всички ваши тайни и скелети могат да се появят или да изпаднат от гардероба в най-неподходящия момент. Затова е по-добре да се въздържате от изневяра поне до средата на лятото. Тогава звездите ще подкрепят повече тайния живот, но обърнете повече внимание на вече съществуващата връзка. Например помислете как може да се разнообрази по интимен начин.

Стрелец

Годината ще бъде спокойна за представителите на вашия знак. Независимо от факта, че Стрелецът е капризен и смел, в любовната сфера звездите препоръчват да се изчака. Но те ще компенсират затишието на личния фронт с успехи в бизнеса и финансите. Сега си струва да подготвите материална „възглавница“ за бъдещи любовни връзки.

Козирог

Още един знак, на който звездите обещават нещо ново и неочаквано през следващата година. Вихрен роман може да влезе в живота ви, но нищо няма да е твърде просто. Заедно с ярките емоции ще се появят фатални страсти, достойни за перото на Шекспир. Затова бъдете внимателни и се опитайте първо да се контролирате. Козирозите да не бива да бързат и да разгледат по-отблизо новите си хобита. Поддържайте контрола върху сърцето си, доколкото можете, в противен случай пулът от страсти лесно ще ви отнесе.

Водолей

Този звезден знак призовава за ред. Водолеите, които все още не са узаконили връзката си, на практика ще бъдат принудени да го направят през следващата година. Особено трудно ще бъде за силните представители на знака, които са мечтали да си останат ергени още малко. А свободолюбивите жени Водолей трябва да очакват предложение за брак от втората половина на годината натам. И ако не искате да унищожите съюза, тогава офертата си струва да се приеме. Самотните представители на звездния знак също ще бъдат подтикнати към сериозността и избора на един партньор.

Риби

Звездите пророкуват тишина и спокойствие през следващата година за Вас. Ще бъде особено удобно за тези, които вече са във връзка. Те ще имат гладка и приятна семейна година. Но самотните Риби няма да са много жадни за нова връзка. Те ще предпочетат да се насладят на период на премерена самота. Следващата 2022 година подготвя бурен и интересен момент от личния Ви живот. Междувременно можете да се отпуснете и спокойно да плувате по течението на живота, а звездите определено ще Ви помогнат с това.