Усмихнатите маски станаха тотален моден хит


Тъй като все повече хора носят маски за лице на публични места заради пандемията от коронавирус, усмивките ни станаха невидими.

Затова френска фирма реши да върне широките усмивки и пусна на пазара усмихващи се маски.

Oт компанията посочват, че те са особено подходящи за персонал на заведения, банки и всякакви други служители, на които им се налага да работят с клиенти. "Истината е, че започнахме да лансираме нашите маски още в началото на пандемията. Тогава обаче те не бяха много добре приети, може би защото на хората не им беше никак весело. Но, сега започнаха да осъзнават, че очевидно маските ще останат с нас още дълго време и не бива повече да изтриват усмивките от лицата ни."

Маските с усмивки могат да бъдат използвани многократно, след което да бъдат изпрани и да се носят отново.

Според един от основателите на компанията, хората вече ги приемат изключително добре. "Вече няколко пъти излизам да пазарувам с усмихната маска и знаете ли какво става? Самият аз предизвиквам усмивки и много хора ми се усмихват обратно. Не го виждам по устните им, но го чета по лицата", споделя Людовик Боном.

С идването на пандемията на коронавирус, маските станаха най-дефицитната стока в света. След като липсата им бе преодоляна, много производители започнаха да произвеждат маски във весели и забавни щампи, с които да повдигат настроението. А и да ни придават малко по-шик вид...