Прозира ли тоалетът на Катрин Зита-Джоунс от Хелоуин?


Седмица след Хелоуин в Америка още се говори за превъплъщението на Катрин Зита-Джоунс. Съпругата на Майкъл Дъглас не избра страшен костюм за появата си на червения килим на ежегодната благотворителна гала "Bette Midler's Hulaween", която се провежда в Ню Йорк. 50-годишната актриса заложи на сексапилната визия на една от най-големите икони на стария Холивуд, златното момиче на 30-те години - Джийн Харлоу, във филма от 1933 г. "Вечеря в осем".

За събитието звездата от "Маската на Зоро" бе облякла впечатляваща сива рокля с ефектни мотиви от сребристи пайети и дръзко V-образно деколте. Акцентът на тоалета, който създаваше илюзията, че е прозрачен, падаше върху асиметричните дълги ръкави от пера, които падаха на етажи почти до земята. За да завърши напълно визията си, тя бе скрила косата си под къса руса перука и носеше сандали на висок ток, както и висящи обеци.

До нея неотлъчно стоеше 75-годишния ѝ любим, който носеше костюм вдъхновен от героя на Питър О"Тул в лентата от 1962 г. - "Лорънс Арабски".