Елън Дедженерис иска да се оттегли от шоуто си


Елън Дедженерис заяви, че се чувства „предадена” от хората, споделили отрицателни истории за нея.

Това съобщи „ОК мегазин“.

Припомняме, бивши подчинени масово обвиниха телевизионната водеща в тормоз и непоносими условия на труд.

Те са уволнявани по причини като отпуск поради смърт на роднина или неприсъствие на работа поради болест. А един от служителите е уволнен за „расово мотивирани обиди“.

Оказва се, че в шоуто на Елън има голямо текучество, тъй като никой не държи на служителите. Продуцентите били уверени, че винаги могат да намерят персонал, тъй като шоуто им е много популярно. В допълнение към Дедженерис, трима продуценти на шоуто бяха обвинени в създаване на "отровна" атмосфера.

62-годишната водеща, която бе наречена „най-жестокия човек“, заяви още, че иска да се оттегли от телевизионното си предаване „Шоуто на Елън Дедженерис“ заради неприятната реакция, с която се сблъска през последните няколко месеца.

Източник заяви, че Елън смята, че е „привилегия“ да се работи с нея и е ядосана на служителите си, както и на широката общественост, че я обвиняват в подобно поведение.

"Тя знае, че понякога може да бъде трудна", продължава източникът, "но смята, че работи усилено и е изключително креативна и че е привилегия да работиш за нея и да бъдеш около нея."

Елън смята, че „не може да продължи с шоуто“ след оплаквания от служители, обвиняващи го, че е „токсично“ място за работа.

Елън е домакин на шоуто от 17 години.

„Истината е, че тя знаеше какво се случва, това е нейното шоу“, твърдят запознати.

Елън се извини на служителите в имейл, след като разследване разкри „недостатъци“ в „ежедневното управление на шоуто“. В имейл до персонала Елън заявява, че е „ангажирана да гарантира, че това няма да се повтори“.

„Всички трябва да сме по-внимателни относно начина, по който нашите думи и действия влияят на другите и се радвам, че проблемите на нашето шоу достигнаха до мен“, добавя тя.