Ед Шийрън платил всичките си 27 имота в брой


Британският изпълнител е заплатил впечатляващите 63 млн. евро за имотите си изцяло в брой, което означава, че той няма никакви ипотечни кредити, съобщава DailyMail.

Музикантът, който някога едва свързваше двата края, вече разполага с имотна империя, която включва апартаменти, къщи и имения. През последните години Ед Шийрън е платил 11.1 млн. евро само за имоти в Лондон.

Изпълнителят, чието състояние възлиза на 200 млн. паунуда (223 млн. евро), е използвал финансовото си положение, за да изгради империята си без никакви задължения и банкови заеми.

„Той разполага със страхотен имотен портфейл и притежава всичките изцяло. Никога не му се е налагало да взема заеми от банки, защото е разполагал с необходимите средства”, коментира източник на The Sun.

„Някои нямат нужните пари и затова се налага да теглят ипотечни кредити, но Ед разполага с много пари в банката и няма смисъл да позволява на банките да печелят лихви от неговите спестявания. Затова той купува имотите директно.”

Въпреки факта, че е един от най-богатите музиканти на Острова, Ед Шийрън си намира нормални хобита като всички останали хора. В имението си от 16 акра в Съфолк, звездата, заедно със своята съпруга Чери Сибърн, отглеждат зеленчуци и животни и притежава овощна градина.

По-рано този месец Ед Шийран бе обявен за най-богатия музикант по 30 години във Великобритания, според класацията на Sunday Times. За миналата година богатството му нараства с 40 млн. паунда и вече достига 200 млн. паунда.

Автор: Мария Николова